fbpx
MAN - FRE: 7:00 - 16:00 / Lukket i Weekender +45 2810 0853 / +45 6062 7342 info@oototalbyg.dk

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Hoved- og Totalentreprenør

 OO TOTALBYG i Køge løser hoved- og totalentrepriser.

Fordelen ved at hyre os som hoved- eller totalentreprenør, er at vi kan varetage hele projektet, som sikrer både tid og økonomi til din fordel. Vi samarbejder kun med de bedste samarbejdspartnere og garanterer for kvalitetsarbejde leveret til fast tid og byggepris.

Murermesteren og Bygningskonstruktøren tilbyder et personligt møde om dit byggeprojekt og giver gerne et byggetilbud, på denne måde er vi sikre på at være enige om kvalitet og resultat. Ved både at have en Murermester og Bygningskonstruktør til rådighed er ofte afgørende for, at holde byggepris nede og kvalitet og sikkerhed oppe.

OO TOTALBYG murerfirma udfører både nybyg, tilbyg og ombyg som del-opgaver eller større byggeprojekter. Vi rådgiver gerne med valg af byggematerialer og løsningsforslag der gør, at netop dit byggeprojekt bliver helt unikt. Med valget af murerfirmaet OO TOTALBYG som din kommende partner på din byggeentreprise er du sikret det bedste resultat.

Nybyggeri, tilbygning og ombygning med OO

 Murerfirmaet OO TOTALBYG er mere end bare et murerfirma fra Køge.

Vi udfører hovedentrepriser såvel totalløsninger, vi råder over både murere, tømrere, malere og elektrikere. Dertil har vi en række faste samarbejdspartnere i alle fagbrancher, vi tager styring, så du kan slappe af i din travle hverdag.

Vores Bygningskonstruktør kender alle love og krav til et sikkert og optimalt byggeprojekt, samtidig ligger vi en ære i at være din samarbejdspartner, rådgive og komme med input og muligheder til både byggeopgaver og større byggeprojekter.

Leder du efter en entreprenør som kan løse jeres entreprise eller totalløsning og ønsker du et uforpligtende tilbud først?

Du kan ringe til os på +45 2810 0853 eller bruge vores kontaktformular under Kontakt Os. Murerfirmaet OO TOTALBYG Køge løser mureropgaver og entrepriser på hele sjælland.

Vi tilbyder: