fbpx
MAN - FRE: 7:00 - 16:00 / Lukket i Weekender +45 2810 0853 / +45 6062 7342 info@oototalbyg.dk

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

BYGNINGSKONSTRUKTØR

Bygningskonstruktøren fra murerfirmaet OO TOTALBYG APS

OO TOTALBYG murerfirma består af murermester og bygningskonstruktør som driver firmaet fra Køge på Sjælland.

Bygningskonstruktøren hos OO Totalbyg i Køge er med til, at planlægge og koordinere vores større byggeprojekter. Vi har som veletableret murerfirma med egen bygningskonstruktør altid faglighed og egenkontrol.

Murerfirmaet OO TOTALBYG har derfor altid en professionel og gennemskuelig byggeplan over projektet så materiale, økonomi og tidsplan er udarbejdet korrekt såvel ansvarlig for kvalitetssikringen.

Vi står inde for, at levere byggeopgaver af høj kvalitet, service og kundetilfredshed. OO TOTALBYG bistår ved alle projekter en personlig og løbende dialog med kunden før, under og efter byggeprojektet. Dette sikrer, at alle ønsker, forventninger og aftaler opnåes og vores murerfirma og alle vores medarbejdere fremstår så professionelt som muligt.  Du kan derfor altid trygt stole på, at resultatet bliver som du har ønsket det. Altid til den aftalte tid og pris.

Solid byggeservice af OO TOTALBYG APS

Vores bygningskonstruktør er ofte bindeled fra idé til byggeprojekt, så hvis du går med en idé og har brug for en troværdig sparringspartner, så kontakt os i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig

Bygningskonstruktøren hos OO TOTALBYG i Køge er med til, at planlægge og koordinere vores større byggeprojekter. Vi har derfor altid en professionel og gennemskuelig byggeplan over projektet så materiale, økonomi og tidsplan er udarbejdet korrekt såvel ansvarlig for kvalitetssikringen.

Hos OO TOTALBYG vil du blive mødt af murere, malere, tømrere med høj faglighed, som lever op til forventningerne og leverer service med et smil. Vi sætter en ære i vores arbejde og i at du bliver tilfreds med slutresultat.

Leder du efter en virksomhed som kan løse jeres tømrer, maler, entreprise og/eller mureropgave og ønsker du et uforpligtende tilbud først?

Så kan du altid ringe til os på +45 2810 0853 eller bruge vores kontaktformular under Kontakt murerfirmaet oo totalbyg. Vi tilbyder vores service i hele Sjælland.

Bygningskonstruktøren fra OO udfører:
 
 

Murerfirmaet OO TOTALBYG APS i Køge er medlem af Anmeld Håndværker.