fbpx
MAN - FRE: 7:00 - 16:00 / Lukket i Weekender +45 2810 0853 / +45 6062 7342 info@oototalbyg.dk

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Email Address

info@example.com

example.mail@hum.com

Tømrer OO TOTALBYG

 OO TOTALBYG fra Køge udfører alle typer tømrer opgaver på Sjælland

Vi har både tømrere, murere, malere og elektrikere så man kan vel næsten sige, at vi er et murerfirma, malerfirma og tømrerfirma i ét og samme firma OO TOTALBYG Sjælland.

Har du en tømreropgave og har brug for en god tømrer, så står OO TOTALBYG murerfirma til din rådighed. O.O. TOTALBYG fra 4600 i Køge har gennem årene løst mange typer af tømreropgaver på hele Sjælland både som enkeltopgaver eller del af større entrepriser.

KONTAKT: OO TOTALBYG >>

Vi samarbejder med flere dygtige tømrerfirmaer fra Køge og vi kan ved større tømreropgaver eller entrepriser og totalløsninger trække på samarbejdspartnere i alle brancher. Det gør at vi som murerfirma løser alle opgaver i tømrerfaget lige fra store til små, private såvel som erhverv. Vi har kun dygtige håndværkere ansat der har mange års tømrer erfaring bag sig.

Vi står inde for tømrerkvalitet, god service og kundetilfredshed og tager løbende dialog med dig før, under og efter tømreropgaven så alt står som det skal når vi er færdige. Du kan altid trygt stole på at resultatet af dit tømrerprojekt bliver som du har ønsket det, til den aftalte tid og tømrerpris.

SE TØMRER OG BYGGEOPGAVER >>

Så hvis du går med en idé og har brug for en troværdig sparringspartner til din tømrer- eller entreprise opgave så kontakt os i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig

OO Mere end bare ét murerfirma . .

Selvom OO TOTALBYG fra Køge er et godt solidt murerfirma så har murerfirmaet udført alverdens tømreropgaver og kan med sikkerhed også hjælpe dig med opgave. Vi gør en ære i, at benytte de bedste tømrere og tømrerfirmaer som samarbejdspartnere ved større projekter i tømrerfaget.

Hos os vil du blive mødt af tømrere med høj faglighed, som lever op til forventningerne og udfører alle tømreropgaver perfekt og med et smil. Vi sætter en ære i vores tømrerarbejde og kundens glæde over tømrer resultatet.


Leder du efter et godt tømrerfirma? kan du altid få et uforpligtende tilbud fra OO TOTALBYG i Køge først? Du kan altid ringe til os på +45 2810 0853 eller bruge vores tømrer tilbud formular under Kontakt Os. Vi tilbyder vores service i hele Sjælland.

INDHENT TØMRER TILBUD >>

 
OO TOTALBYG udfører: